Referenser

Mellanstyling lägenhet

Margareta hjälpte oss med styling och fix inför försäljning. Med väldigt kort varsel ställde hon upp och ordnade med allt som behövdes för att visa upp vår lägenhet och balkonger från sin bästa sida. Margareta är duktig på att ta vara på det som redan finns och att komplettera med rätt saker för att skapa en fin helhet. Hon är lyhörd och noggrann och är inte nöjd förrän det är perfekt. Vi tog med oss många av Margaretas råd när vi inredde vår nya lägenhet och kan varmt rekommendera hennes tjänster - att arbeta med Margareta är mycket prisvärt och okomplicerat!

Jeannette och Jonas
 

Stor styling lägenhet

Vill bara säga att jag är så nöjd med din styling av lägenheten.Så genomtänkt både med färger och möbler.
Dessutom din lyhördhet för mina tankar och ideer.

Gunilla Wiklund

Mellanstyling lägenhet

Margareta är lyhörd, personlig och professionell.
Flexibel bör tilläggas, då hjälp behövdes med väldigt kort varsel för en fotografering och hon var på plats 2h efter första kontakten, och 24h senare var allt färdigt.
Jag är väldigt nöjd med resultatet och rekommenderar henne varmt!

Anni

Mellanstyling villa


”Maria och Margareta har gjort ett fantastiskt jobb med att styla vårt hus innan försäljning. Tack vare deras arbete kunde fotografen ta fantastiska bilder, vilket är viktigt när det gäller att sälja en bostad. Jag kommer att rekommendera dom till vänner och kollegor. Tacka för ett brilliant styling uppdrag, det var värt varenda krona.”

Anders Ekman

Stor styling lägenhetVill bara tacka er för mycket bra styling av vår lägenhet inför försäljningen.
Det blev mycket snyggt och smakfullt, utan att bli vare sig för komplicerat eller dyrt.
Stort plus också för er fina kundservice och omtanke kring både detaljer och helheten, även utanför ert uppdrag. Något som var extra uppskattat av oss som redan hunnit flytta från Tyresö.

Hälsningar från en mycket nöjd kund!

Bo Lindman & Susanne Ahlsén-Lindman

Inredningshjälp vardagsrum

"Med Margaretas hjälp fick jag med enkla medel precis det vardagsrum som jag var ute efter. Hon förstod verkligen vad jag menade men inte riktigt kunde formulera och kombinerade sina idéer med de möbler som jag ville behålla.

Hon var väl förberedd och snabb på att återkoppla. Jag är jättenöjd!"

Eva Siling

Inredningsförslag Lägenhet

Margareta tog fram ett inredningsförslag för hela min lgh, baserat på min smak och hennes erfarenhet. Det blev jättebra!

Maziar 

Inredningsprojekt villa

"Vi kan verkligen rekommendera Margareta!

Vi har nyligen flyttat hem från två år utomlands och sista månaderna innan vi kom hem till Sverige renoverade vi vårt hus .

Inför renoveringen tog Margareta fram förslag på tapeter, färg, mattor, tyg och inredning till gästtoalett.

Under själva renoveringen höll Margareta i kontakterna med hantverkarna och såg till att de visste vad de skulle göra. Vi är mycket nöjda med resultatet!

Margareta har varit lyhörd för våra synpunkter, är ambitiös och noggrann. Vi har känt oss helt lugna med henne som koordinator för renoveringen. Hon har regelbundet mejlat över bilder hur renoveringen fortlöpt och hört av sig snabbt om något varit oklart."

Monica Nielsen
 

Tapetförslag villa

Margareta fick ett uppdrag om tapetval till alla våra sällskapsrum i huset. Vi hade en önskan om att tapeterna skulle passa färg- och stilmässigt både med husets äldre karaktär och den varierade blandningen av befintliga äldre och moderna möbler, mattor och gardiner.

Det var många detaljer, färger och material som skulle sammanlänkas.

Med den fina presentation av förslagen Margareta gjorde vågade vi oss på ett något djärvare alternativ på en av tapeterna, vilket blivit väldigt lyckat.

Vi får återkommande kommentarer om hur fint alla tapeterna harmoniserar och hur bra de gör sig till våra möbler men viktigast är förstås att vi själva är vi väldigt nöjda med samtliga tapetval.

Margareta var grundlig i sitt tillvägagångssätt och mån om att lyssna in våra behov och önskemål, ställde kontrollfrågor under resans gång och var mycket lyhörd för våra kommentarer.
Hennes följsamma attityd och noggranna tillvägagångssätt tror jag var nyckeln till det lyckade resultatet.

Jag kan varmt rekommendera henne för liknande uppdrag!

Ingela Keding Messler

                                                                                                              Margareta Björkqvist
                                                                                                    Info@skapain.se  070-8167298