Homestyling inför försäljning

Vi hjälper dig att visa upp bostaden från sin bästa sida på bilderna och på visningen. Man kan göra mycket själv, men eftersom man lätt blir hemmablind så kan det vara klokt att ta hjälp av någon som ser med "nya" ögon. Att det handlar om att plocka bort och rensa stämmer delvis, men det kan också handla om att flytta en möbelgrupp för att få ett bättre flöde i rummet, eller sätta dit en detalj som gör det där "lilla extra". Första intrycket när man kommer på visning är ofta väldigt avgörande.


Vi har utbildning, kunskap och erfarenhet och kommer gärna på ett kostnadsfritt första besök för att tillsammans med dig komma fram till vilken typ av hjälp som passar dig och din bostad bäst!

Homestylingkonsultation - gör det själv

Vi går tillsammans runt i bostaden och går igenom hur du själv kan få ditt hem att se så bra ut som möjligt på bilder och inför en visning. 
Pris 2 500 kr- 3 500 kr   

Liten homestyling

Vi kommer och stylar åt dig med befintliga möbler och inredningsdetaljer och kompletterar om det behövs med textilier och andra mindre inredningsdetaljer från vårt lager.

 

Mellanstor homestyling

Styling med befintliga möbler och inredningsdetaljer. Vi kompletterar med småmöbler, inredningsdetaljer som tex tavlor, mattor, lampor, växter från vårt lager.


 

Stor homestyling

Full möblering i tom bostad.
Vi stylar med möbler, mattor, belysning, tavlor, växter mm från eget lager.
 

Kostnaden för homestaging inför försäljning av bostaden är avdragsgill, liksom mäklararvodet.

Självklart hjälper vi till att styla både villor och lägenheter. Vi gör alltid en specifik offert inför varje bostad utifrån att vi sett vilka behov som finns och efter vad du som kund vill ha. 

                                   

                                    Före och efterbilder
 

loading...

Margareta Björkqvist
info@skapain.se  0708 167 298